fbpx

Vásárolj 10.000 Ft értékben és ajándékba adunk egy Chilicum Sunflowert!

Újabb magyar chili siker

Winner

Újabb magyar chili siker

Spicy flave awards
VIP BBQ

Nagyon kellemes meglepetés fogadott bennünket november 6.-án reggel. Egyenesen a tengerentúlról, Wisconsinból érkezett a jó hír, hogy a Madisonban megrendezett Spicy Flave Awards világversenyen a VIP BBQ szószunkat ezüstéremmel jutalmazta a szakmai zsűri, valamint az ALCAPONE névre keresztelt bazsalikomos, chilis paradicsomzselénk szintén a dobogó második fokára állhatott fel

Hogy miért is olyan nagy öröm ez nekünk? Ezeken a világversenyeken jól megmérettetheti magát, aki a chilit választja munkájának, mert a vásárlók visszajelzésén túl szakavatott emberektől kapunk visszacsatolást arról, hogy amit mi a saját ízlésünkre formálunk, az minőségben hol van a világ élmezőnyében. A VIP BBQ szósz, amit Bartal Sándor és Tarcsay György pitmasterekkel közösen fejlesztettünk már nem az első sikeres szereplésén van túl. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy mind a három Egyesült Államokbeli gasztro versenyen a dobogón végzett. A barbeque hazájában egy a létező legnagyobb elismerés. Jó érzés, hogy egy magyar termékre ott is azt mondják, hogy „wow, thats fantastic” ahol a BBQ annyira a nemzeti identitásuk része, mint a svájciaknak az óra.

ALCAPONE

Az a helyzet, hogy ez a chilis barbeque szósz nekünk is a kedvencünk lett, és ha itthon húst sütünk, sosem hiányozhat mellőle. A paradicsomzselé jó szereplése még nagyobb meglepetés volt számunkra, mivel annyira fiatal termékről van szó, hogy még kereskedelmi forgalomba is csak eztán fog kerülni. Az biztos, hogy aki eddig kóstolta, el volt ragadtatva tőle. A friss bazsalikom és a paradicsom együtt az egyik legsikeresebb kombináció a gasztronómiában, ha teheted, te se hagyd ki az Alcapone-t!

Share this post

Comments (1)

  • Tóth Ferenc Reply

    Életemben iyen finomat nem ettem mint a Keresztapa íze. Köszönöm

    2023-04-29 at 15:04

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .