A háromszoros világbajnok chilis rozé borzselé
A magyar gasztronómia két alappillérének fúziója, azaz a csípős paprikának és a jó magyar bornak a mesés házasítása. Nem véletlenül nyerte el a New Yorki világbajnokság zsűrijének a szívét.
Édes, enyhe és jégkrém kategóriában is a világ legjobbjának választották, sőt BEST OVERALL címmel, a világbajnokság „Jolly Jokere” lett, amiről még Kínában írt a sajtó. Egyszerre fűszeres, a Pinot noir bortól gyümölcsös és édes. Ugyan csípős, de csak annyira, hogy megőrizze desszert jellegét.
Hogy mihez tudod fogyasztani?
Vad ételekhez, rozé kacsamellhez, rántott camemberthez, fagylalthoz, sajttálakhoz, de szerintünk azon túl, hogy a világ legjobb palacsinta tölteléke, kiváló nassolnivaló önmagában is! A hölgyek és a gyermekek kedvence, de az urak is szívesen csipkedik borozás közben a sajttálról a dióval és a sajtkockákkal együtt. A Noir egy hihetetlen íz élmény, amit át kell élned! Egyetlen hátránya, ha megkóstolod, remegni fogsz a következő adagért, és ettől Dr. Zacher Gábor sem tud megmenteni!
Összetevők
Pinot noir rozé bor, Cukor, Citromlé, Zselatin, Fűszerek, chili
Minőségét megőrzi:
A cimkén jelzett ideig
Erősség
– Enyhén csípős
Egységár:
-120ml/1350 Ft – 1L/11250 Ft
Tárolás:
Hűtve tárolandó!
Termelő:
– Petrohay György őstermelő
Nettó tartalom:
– 120ml
Reni –
Ennyire ötletes és különleges dologgal még sosem találkoztam. Nagyon finom!
Kiss Gergő –
Minden kanál olyan mint ha egy kis drágakövet ennék. Azt hittem csak szimplán borzselé és csíp. De nem. Nem tudom mitől fűszeres de nagyon finom. Különleges élmény.
Kapronczay László –
Ez telitalálat! Tökéletes ízvilág! HA létezne ebből gumicukor verzió is akkor szerintem zsákszám rendelnének az emberek, mert annyira finom!
Natália –
Minden szempontból tökéletes. A csomagolásától kezdve az ízig minden egyedi és eredeti. Sajttál mellett 5*-ra vizsgázott.
Mónika –
Ez egyszerűen zseniális, nem lehet szavakba önteni! 🙂 Sajttálhoz maga a mennyország, szendvicseket is feldobja.