Hiányzik az asztalról egy igazán fűszeres-tüzes Snack?

NÉV
Kóstoló
3/5

Szerintem ez a "magyaros ízvilág" kergetése közben mintha túl lett volna sózva. Nem rossz, nem rossz - egy Erős Pista után minőségi előrelépésnek mondható (már csak az állaga miatt is), de a Kamikaze vagy a Kalasnyikov után laposnak, unalmasnak mondanám. Használható, ha kerülni akarod a karakteresebb ízeket hogy ne nyomja el a befogadó étel saját ízeit, de szerintem inkáb s(z)ó-s(z)ó.

Ennyi idővel ezelőtt: 4 hónap
Tell Andrea Helga
Kóstoló
5/5

Ez az új kedvencem!

Ennyi idővel ezelőtt: 5 hónap
Somlyai Norbert
Kóstoló
4/5

Az erősség illetve az üvegek dizájnja kiemelkedő! Aki szereti ha csíp, akkor jobb dologat alig ha talál!! Viszont a csomagolás elég gyenge, egy karton dobozba érkezett elég silány tömítéssel, de szerencsére semmi baja nem lett. A krémeket kicsit túl folyékonynak találtam, és mindegyiknek volt egy jellegzetes paprikapor íze, ami eléggé kiérződik az ételen. Az ajándék csokinak szép csomagolása volt, de az eredeti csokiból letört kockák voltak beletéve, ami kicsot olyan érzetet keltett mintha valaki maradékát kaptam volna :p ezek ne risszanak el senkit a vásárlástól, habár nem a legsegítőkészebb kollégájukkal tudtam beszélni, akitől azóta se kaptam választ. A termékek jók mindaddig míg a csípősség a fő szempont.

Ennyi idővel ezelőtt: 1 év
Trabach Gábor
Kóstoló
3/5

Izletes,és üde.

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
sandi.martin187
Kóstoló
5/5

Nagyon finom es gyümölcsös! Biztos hogy venni fogok még, kezdő gourmek számára is tökéletes!

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
Sz.Zoli
Kóstoló
5/5

Nagyon finom és borzalmasan erős!Sokszor használom a haverjaim megviccelésére!Általában sírás, orrfolyás és csuklás a vége!Csak ajánlani tudom ;)

Ennyi idővel ezelőtt: 4 év
garancia

Ízgarancia

Nem ízlett? Jelezd nekünk és visszafizetjük az árát.

GLS logó

Szállítás GLS-el

Házhoz, csomagpontra, automatába

Barion logó

Bankkártyás fizetés

Biztonságos fizetés Barion-on keresztűl.

Elérhetőségek

Elérhetőségek

Petrohay György: 36 30 629 6637

Petrohay Nóra: 36 30 340 8281