






Harapj bele egy pikáns rozéba!
Pinot noir rozénkat megspékeltük ínycsiklandó fűszerekkel és egy kis chilivel, majd készítettünk belőle egy pikáns borzselét, melyet, ha megkóstolsz, azonnal a függőjévé válsz. Remekül passzol vadételekhez, sajttálakhoz, fagylalthoz, a létező legjobb töltelék palacsintába, de akár önmagában szuper nassolni való. A Noir egy hihetetlen íz élmény, amit át kell élned!!






Ettől még Vlagyimir Iljics Lenin is megnyalná mind a tíz ujját!
A Kalasnyikov névre keresztelt chiliszószunk alapja a bükkfán füstölt sárga szellem chili, a sárga paradicsom, és valódi szentpétervári orosz vodka! Meleg és hidegszendvicsek kiváló kísérője, de bármilyen street foodot feldobhatsz vele. Ha elkevered tejföllel és majonézzel, kész is egy füstös, csípős hamburgerszósz, de ugyanúgy tudod használni sült húsokhoz, vagy nachoshoz. A Kalasnyikov sok mindenki kedvence lett, tegyed próbára te is! Tutira imádni fogod!






