










Tömény paprika íz!
Az esszenciát azoknak alkottuk meg, akik a hagyományos magyar ízeket kedvelik. Tökéletes választás a vasárnapi húsleveshez, pörköltekhez, gulyáshoz, vagy akár halászléhez. A Magyar paprika jellegzetes ízét a szellem chilivel (Bhut jolokia) bolondítottuk meg. Úgy gondoljuk, hogy az esszenciának minden magyar asztalon ott van a helye.











Lebénítja a nyelved!
Az Anonymus egy rendkívül ízletes és nem kevésbé erős chili szósz. A vöröshagyma, a fokhagyma és az édesburgonya remekül passzol az orange habanero különleges, gyümölcsös ízvilágához. Feldobhatsz vele sülteket, szendvicseket, gyrost, hamburgert, pizzát és még sok más ételt. Ha szereted a pikáns ízeket, az Anonymust imádni fogod!










Hamisítatlan magyaros íz, döbbenetes erő
Ha azt a szószt keresed, ami a hazai fogásokhoz nagyon jól passzold, de neked nem elég a magyar paprikák erőssége, akkor tedd is a kosárba a TERINGETTÉT. Mitől magyaros? Bükkfán füstölt hazai fűszerpaprikát öntünk dinsztelt hagymára, majd fokhagymával, zellerrel, paradicsommal, és rengeteg fűszerrel ízesítjük. Ezt az észbontó alapot Trinidad scorpion chilivel tesszük olyan tüzessé, hogy amikor megkóstolod, azt fogod mondani: A TERINGETTÉT! Ha egyszer kipróbálod, nem akarsz többé nélküle fogyasztani gulyást vagy pörköltet.











Bár a hazai paprikák őse is egy Közép-Amerikai chilipaprika, a több évszázados nemesítés során egyedi zamattal rendelkező paprika fajták születtek a Kárpát-medencében. Ilyen paprikák chilivel alkotott fúziója az ESSZENCIA, melyben 90 % magyar fajták mellett 10 % szellem chili található vörösborecettel és himalájai sóval. Ez a zamatos chiliszósz a magyar paprikák ízét és a Dél-Amerikai chili erejét ötvözi. Az ESSZENCIA olyannyira jól sikerült, hogy még New Yorkban is dobogóra állított az amerikai szakmai zsűri a nemzetközi ízek kategóriában. RIA, RIA, HUNGÁRIA! A TERINGETTÉT egy markánsabb csípősségű szósz, melyben a hazai konyha tipikus zöldség és fűszernövényei sorakoznak fel. Olyan, mint egy tüzes gulyás, mivel a chilin kívül zeller, paradicsom, feketebors, kömény dominálnak. Főzéshez is kitűnő, de halászlébe, pörköltbe maga a mámor! Jóval erősebb, mint a magyar paprikafajták, innen is a neve. Aki megkóstolja, gyakran rikkant fel: A TERINGETTÉT! A SZITTYA CHILI BOKSZ minden magyar konyhába tüzet tud vinni!











Duplán füstölt habanero pehely