VÁSÁR - BLOG!

Ismét lehetőség nyílik az összes Chilicum termék megkóstolására, és természetesen megvásárlására is. Téged is várunk szeretettel! 🤗


Részletekért kattints ide!

Tegnap nálunk járt a Bors lap szerkesztője Karesz. Főztünk chiliszószt, szedtünk paprikát, majd Karesz úgy döntött, hogy megkóstolja az Utolsó kenetet. Bár voltak percek amikor azt hittem mentőt hívok, de végül Karesz nyert..

Nálunk járt Meczker Tamás, és elkészítette egyik kedvenc mindennapi ételünknek, a lecsónak a gourmet verzióját, amihez michelin csillagos fortélyokat is alkalmazott. Bámulatos volt még nézni is, hogy hogy áll össze egy faszénen füstölt paprikás, chilis lecsó, !!!paprikakönnyel!!!, hát még ízlelni!☝️ Sajnos kóstolót nem tudunk neked prezentálni, de a youtubon hamarosan megnézheted a komplett főzést, így otthon te is elkészítheted! A linket rövidesen feltesszük, légy résen!

Reméljük nagyon szereted a chilit, mert a növényeink roskadoznak a rengeteg terméstől. Több paprika már el sem férne rajtuk!😅

Barion fizetési mód

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.